skip to Main Content

Profunditza en la ciència del Ioga amb

Andrei Ram

CURS INTENSIU D’ESTIU 2023 A YOGAONE SURYA
9 DIES INTENSIUS DEL 24 D’AGOST A L’1 DE SETEMBRE

INSCRIU-TE SESSIÓ INFORMATIVA

Andrei Ram torna a YogaOne Surya amb el seu intensiu

Acompanya’ns durant 9 dies de progrés en la teva pràctica completa i en el coneixement de tu mateix, amb un mestre conegut per la comprensió única de com connectar amb tots els seus estudiants i donar-los suport en el desenvolupament d’aquells aspectes que més necessiten treballar.

Cada dia experimentareu un matí de pràctica completa i una tarda de conferències o tallers d’Andrei sobre una àrea particular de la pràctica.

DATA I LLOC

Del 24 d’agost a l’1 de setembre de 2023 a YogaOne Surya.

HORARIS

De dilluns a dissabte:
de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:15

Diumenge 27 i divendres 1 de setembre:
de 09:00 a 14:30

Programa

Els cursos intensius que ofereix Andrei Ram són immersions pràctiques que permeten als practicants i professors de ioga iniciar, continuar o aprofundir la seva evolució en el camí del ioga.

Cada curs afegeix hores a les certificacions internacionals, que ofereix Andrei Ram, sota els estàndards tradicionals de Yoga Lineage; que també estan reconeguts per l’organització Yoga Alliance, per poder optar a les seves categories RYT i YACEP.

CURS INTENSIU D’ESTIU 2023: L’ART DEL HATHA RAJA IOGA: L’obra mestra de Yama & Niyama, aplicada a la vida corporal.

Durant aquesta formació d’aprofundiment en la ciència del ioga, s’introdueix la pràctica artística del Hatha Raja Yoga, basada en l’aplicació dels principis Yama i Niyama: Fonaments d’aquest camí ioguic.

Cada dia s’aprofundeix a la pràctica l’aplicació de cadascun dels 5 Yamas i els 5 Niyamas.

Els 5 Yamas obren la perspectiva artística de la pràctica del Hatha Ioga. Mentre que els 5 Niyamas guien la progressió cap a la pràctica interior del Mana Ioga. Els principis de Yama no s’introdueixen en un ordre numèric, sinó d’acord amb la coherència amb la seva aplicació pràctica.

El curs es fa amb un mètode pràctic – Sadhana – al matí. Mentre que a les tardes es fan pràctiques internes i -Satsang; conferències que expliquen i instrueixen sobre el significat aplicat de Sadhana -La pràctica del ioga.

Preus

Preu especial primers inscrits (fins el 31 de març): 790€

Preu final: 900€

Places limitades, reserva la teva plaça!
Reserva 190€ + 2 pagaments de 300 € (gener i març).

Sobre Andrei Ram

Andrei Ram va passar més de 10 anys com a deixeble personal i principal de Sri Dharma Mittra.

Durant aquest temps va ajudar a desenvolupar els programes de formació de professors del Dharma Yoga Center.

Durant els últims 12 anys ha viatjat per tot el món compartint el seu enfocament en el Ioga Basat en la Respiració, que inclou pràctiques místiques de les tradicions de ioga de l’Himàlaia i el Tibet.

Ha format milers d’instructors de ioga a tot el món, a més d’aportar integritat a l’actual, i sovint incoherent, indústria del ioga.

Per a més informació, visita: www.innerparadise.org.

Sol·licita més informació
    Sol·licita més informació
      Back To Top