skip to Main Content

Profunditza en la pràctica d’Ashtanga Ioga amb Eva Oller.
4 caps de setmana de pràctica i entesa de les arrels de l’Asthanga Vinyasa Ioga de la mà d’una deixebla directa de Sri K. Pattabhi Jois.

Inclou participació al Global Yoga Congress 2023.

L’Ashtanga Vinyasa Ioga és una pràctica intensa, que requereix disciplina i una gran concentració. A través del treball amb el cos, la respiració i la ment, reforcem i purifiquem tots els sistemes del nostre organisme i provoquem una profunda transformació que va des d’allò físic a allò espiritual.

Durant aquests 4 caps de setmana exploraràs amb l’Eva tots els aspectes d’aquesta pràctica tan completa com profunda. Descobrint com el teu cos i la teva ment es van adaptant i evolucionant a mesura que et deixes guiar per aquesta fabulosa mestra.

Contingut principal:

Pràctica i desenvolupament detallat de la primera sèrie d’Ashtanga Ioga. Ioga Chikitsa.

 • Purificació del cos i de la ment.
 • Vinyasa Counting tota la primera sèrie.
 • Ajustaments i variants, postura a postura primera sèrie.
 • Laboratori d’Asana.
 • Respiració Ujjay.
 • Bhandes.
 • Pranayamas fonamentals.
 • Tècniques de meditació (japa amb Mala).
 • Mantra: mantres d’Ashtanga Ioga i altres mantres fonamentals.
 • Satsang: cada cap de setmana tancarem amb ronda de preguntes i respostes, per aclarir dubtes i aprofundir en els ensenyaments.
 • Ioga sutres.
 • Savasana relaxació.

 

Eva Oller
Mestra de Ioga reconeguda Internacionalment.

Va començar a practicar ioga el 1996. És professora Autoritzada d’Ashtanga Ioga i de Sivananda Ioga. Va rebre la titulació d’Ashtanga Ioga directament de la mà del fundador de l’estil, el llegendari Sri K. Pattabhi Jois.

A partir del 2002 es va traslladar a viure durant 10 anys a la ciutat de Mysore a l’Índia, per poder així aprofundir en els ensenyaments i en la tradició d’aquesta disciplina profundament transformadora, tan físicament com mentalment, i practicar directament sota la supervisió i atenció de Guruji i la seva família R. Saraswathi Jois i R. Sharath Jois.

L’Eva és capaç d’inspirar i guiar els seus estudiants potenciant l’enteniment profund de la pràctica d’Ashtanga Ioga i els seus aspectes més meditatius i sanadors. Destaca per la seva forma d’assistir i ajudar en el procés evolutiu personal.

Després de gairebé 20 anys de pràctica, continua aprenent i compartint la saviesa del ioga des d’una manera que reforça i inspira als practicants, despertant un profund amor i respecte com el que ella sent per la pràctica, adaptant-se en tot moment a les necessitats reals i personals de cada practicant, aportant una síntesi única de ioga, filosofia i sanació.

En els seus ensenyaments apunta la importància de desenvolupar una actitud de coherència, humilitat, paciència i entrega.

Aprofundint en la magnífica connexió entre Cos-Ment-Esperit a través de la seva pràctica diària està convençuda que el ioga és l’exercici més complet per mantenir el cos en la millor condició de salut i benestar i així poder rebre i interactuar directament amb les forces de la vida.

Dates

Març 4 i 5
Març 25 i 26
Abril 1 i 2
Abril 22 i 23
+ GYC 2023

Horaris

De 09:00h a 18:00h i de 09:00h a 15:00h

Preu

Preu: 580€ (estalvi de 20€ per pagament únic)

Opció de pagament fraccionat: Reserva 280€ i 2 pagaments de 160€ .

Back To Top