skip to Main Content

Teacher Training de Ioga Hormonal amb Gustavo Ponce a Barcelona.

Per a homes i dones que busquen recuperar la seva vitalitat i reequilibrar de forma natural la teva salut hormonal i/o la dels seus alumnes/pacients.

10 dies de combinació teòrica pràctica a Yogaone Surya.

Què és GP BALANCE?

GPBALANCE és un mètode creat per Gustavo Ponce (Xile) que es basa en el ioga tradicional, honrant l’herència filosòfica Índia, alhora que ofereix un mètode modern i concret. Aquesta tècnica de ioga hormonal et permetrà recuperar la teva vitalitat i reequilibrar de manera natural la teva salut hormonal i/o la dels teus alumnes/pacients.

L’equilibri és l’últim estat de benestar, on tot està perfectament alineat i funciona sense errades. Amb les nostres vides caòtiques, l’equilibri pot semblar una fita totalment inassolible. Amb GPBALANCE, descobriràs un camí fàcil, complet i definitiu cap a la salut hormonal perfecta i una vitalitat duradora.

GPBALANCE actua sobretot el nostre organisme. Des d´un punt de vista físic, l’exercici millora l’equilibri, la postura, la flexibilitat i la mobilitat. Enforteix i tonifica músculs i ossos. Tot i això, el benefici més important és l’extraordinari augment dels nivells d’energia i vitalitat. Això és degut a la reactivació del sistema endocrí i de les glàndules sexuals. Ens rejoveneix fins i tot en la nostra aparença i actitud mental.

GPBALANCE ens protegeix contra infeccions i malalties causades per un sistema immunològic feble. Ajuda les dones amb dificultats per concebre i alliberar la ment: menys estrès, ansietat i depressió. Proporciona un millor somni i estabilitat emocional. Ens dóna energia i claredat mental.

GPBALANCE amb una base científica comprovada, redueix amb la seva pràctica, ens permet reduir els nostres nivells de cortisol i en conseqüència els nostres nivells d’estrès tant com sigui possible.

GPBALANCE es pot combinar amb altres formes d’exercici com ara natació o aixecament de pesos. El ioga no està interessat en “què” fas sinó en “com” fas el que fas.

MÈTODE GPBALANÇ. Està dividit en 5 seccions de 8 tècniques cadascuna. Té en total 50 tècniques.

Aquestes tècniques treballen amb eines tals com: Respiració, Mudras, asanes, sandàlies, equilibri chakras, Ioga Nidra, visualització, meditació, nadis, bandes.

Les 5 seccions de GPBALANCE:

 1. Estudi de diferents tècniques de respiració i posturals: Kaya Stairyam Sankalpa, Bija Mantras, Prana Vidya, Kapalabhati, Bhastrika 1, Bhastrika 2. Aquestes tècniques treballen la quietud, estabilitat i concentració de cos i ment així com la canalització d’energia.
 2. El treball preparatori de postures senzilles estirat de cara amunt, acompanyat de visualitzacions i de les diverses tècniques de respiració estudiades a l’apartat anterior, permet essencialment mobilitzar l’energia a nivell de la regió pèlvica.
 3. Treball de postures de peu l’objectiu principal de les quals és enfortir la flexibilitat, la força, l’equilibri i l’agilitat de tot el nostre cos, a més possibilita la mobilització d’energia per tot el cos.
 4. En aquesta secció, l’atenció se centra a pressionar el pubis contra el terra i enfortir l’àrea central del cos, així com l’àrea abdominal. També farem una sèrie de postures invertides.
 5. Aquesta darrera secció asseguda cobrirà diferents tècniques com Uddiyana Bandha, Agnisara Dhauti, Nauli, Ashwini Mudra, Nadi Shodhana Pranayama. L’objectiu essencial d’aquestes tècniques és aconseguir un reequilibri del sistema hormonal de manera més intensa que durant les diferents tècniques i asanes proposades en els apartats anteriors. També ajuden a netejar i alleugerir el cos d’obstacles funcionals causats en gran part per l’estrès. Tanquem aquesta darrera secció de la pràctica amb una breu contemplació (que inclou el teu darrer Sankalpa), Neo-Tummo i Ioga Nidra.

Formació de 50 hores 2023:

 • Del 5 al 14 de maig de 2023
 • De 9:30 a 14:30 hores

Es recomana dedicar part de les tardes a repassar els coneixements adquirits durant els matins i repassar les pràctiques fetes.

A qui està dirigit el curs:

Aquest esdeveniment és accessible ja sigui per a l’aprenentatge de la pràctica personal o per certificar-se com a professor per ensenyar el mètode. Es recomana especialment per a homes i dones a partir dels 35 anys.

Aquesta capacitació està dissenyada per brindar-lo i/o validar les seves habilitats fonamentals en les àrees següents:

 • Pràctica de nanses
 • Pranayama
 • Filosofia i història del ioga
 • Anatomia i fisiologia (inclòs el sistema endocrí)
 • Anatomia subtil

Aquest ensenyament t’ensenyarà a ser benèvol amb el teu cos i la teva ment, precís i atent a la teva relació amb el cos, centrat en la teva respiració, preocupat pels altres així com per tu mateix.

SI VOLS FORMAR-TE COM A PROFESSOR

Sou tots benvinguts, professors de ioga, terapeutes, professionals mèdics o paramèdics, etc. La teva motivació és fonamental! Per tant, la durada del seu aprenentatge dependrà de la seva formació inicial a la pràctica del ioga, però també dels fonaments teòrics essencials per a la comprensió i la transmissió adequada del ioga en general i de GPBALANCE en particular.

Un cop finalitzats els 10 dies que componen un mòdul de formació, se’t demana que practiquis, estudiïs i aprofundeixis els aspectes pràctics i teòrics exposats al curs. Tindràs a la teva disposició, quan finalitzis el teu curs de 50 hores, el material teòric i una bibliografia imprescindible, que et serviran de base per a aquest aprenentatge. Aquest material s’anirà enriquint progressivament i estarà disponible de manera il·limitada. Per tant, tindreu un seguiment regular i molt accessible per donar suport al vostre aprenentatge.

Tot l’equip docent estarà disponible per ajudar-te i respondre les preguntes durant la preparació.

No hi ha un límit de temps entre les diferents sessions en què voleu participar, ni el moment en què voleu ser avaluat. Podeu acumular les vostres hores de formació assistint als diversos esdeveniments de GP BALANCE que s’ofereixen a Espanya, França o en altres llocs.

Considerem que un any és un temps raonable entre el moment en què completa la formació inicial i l’avaluació final. Aquest temps us permetrà perfeccionar la vostra pràctica, el vostre ensenyament, el vostre aprenentatge teòric. És necessari per a la interiorització i impregnació personal de la tècnica, els seus objectius, sentir els efectes immediats ia més llarg termini de les postures i tècniques utilitzades a la sèrie. Aquesta és la única manera de poder transmetre’l amb coneixement i eficàcia per al practicant.

 

AVALUACIÓ/DIPLOMA:

REQUISITS:

Realització del curs de 50 hores.

Pràctiques de 50 hores: (pots convalidar aquestes hores a qualsevol país i accedir a una convalidació d’aquest curs). També podràs validar aquestes hores durant les vídeo lliçons que Gustavo ofereix de tant en tant.

Aprenentatge teòric personal basat en el material didàctic que se’t facilitarà.

AVALUACIÓ

Tots els alumnes han de ser avaluats i capacitats per Gustavo Ponce un cop hagin complert els requisits i després de guiar una pràctica de GP Balance.

Aquesta avaluació inclourà els aspectes teòrics que hauràs tractat a classe, però també i més particularment els adquirits gràcies als materials escrits que tindràs per al teu treball personal.

Al final d’aquesta avaluació, se us pot demanar que completi una capacitació addicional si el vostre coneixement, ja sigui pràctic o teòric, és insuficient per transmetre amb seguretat la tècnica GPBALANCE als seus alumnes.

Dates

Del 5 al 14 de maig de 2023

Horaris

De 09:30 a 14:30 hores

Preu

Preu Primers inscrits: 850€ (10 primers inscrits)
Reserva de plaça: 150€  (resta a pagar abans del mes de març 2023) *

Preu Final: 1000€
Reserva de plaça: 250€ (resta a pagar abans del mes de març 2023) *
* aquesta reserva no es tornarà en cas de desestiment per qualsevol motiu per part de l’alumne.

Back To Top