skip to Main Content

El sistema formatiu a YogaOne Surya representa el concepte de “IOGA PER A TOTHOM”, amb una proposta de formacions de ioga per a tots, amb professors de referència, oferint un contingut de gran valor de forma flexible i accessible.

Si voleu aprofundir en el ioga, oferim formacions de 200 hores en format anual i intensiu. Aquesta formació es pot complementar amb un mòdul de 100 hores o bé un mòdul de 300 hores, per a aquells que es vulguin acreditar oficialment.

Si voleu conèixer els diferents estils de ioga, oferim la formació d’estils amb un cap de setmana al mes dedicat a cadascun dels estils de ioga principals amb mestres especialitzats i de referència a nivell internacional.

I si vols fer el camí del professorat, oferim una formació completa de 500 hores realitzada durant els caps de setmana, que inclou tot el coneixement per impartir classes de diferents nivells de ioga.

Si el que busques és aprofundir en la vida iòguica i establir la teva autopràctica, a l’estiu 2022 impartirem una formació intensiva de sendes del ioga durant una setmana, inclosa a la formació de 300h i de 500h.

Paral·lelament, estan previstes formacions específiques en alguns dels estils de ioga principals, com: Ashtanga, Dharma, Restauratiu, Gravity, Ioga Kids,…

I properament, formacions oficials per obtenir la titulació ROPEC.

La majoria de les formacions inclouen la participació al Global Yoga Congress, un esdeveniment extraordinari creat per créixer de la mà de grans mestres de referència al món del Ioga.

Formació de 500h per accedir al ROPEC

Del 06/05/2022 al 26/03/2023

Formació bàsica en Hatha i Vinyasa Ioga que capacita per dirigir classes de ioga, de la ma de Jordi Canela OM RAM, Joan Almirall, Pati Peguero i Surya Devi.

Proporciona el CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’INSTRUCCIÓ EN IOGA per accedir al ROPEC directament.

També està acreditada per YOGA ALLIANCE INTERNACIONAL i permet el registre com a professor titulat en 500 hores.

Plaçes limitades a 20 alumnes.

Més informació

Intensiu de 200 hores Juny 2022

Del 03/06/2022 al 26/06/2022

Formació Intensiva de 200 hores en Hatha Vinyasa amb Jordi Canela OM RAM, Surya Devi i Pati Peguero.

Acreditada per Yoga Alliance Internacional

Formació presencial (incloent retir de 3 dies) o 100% online.

Aquesta formació està pensada per a que puguis accedir a continguts teòrics a través de la plataforma online i preparar unes sessions presencials més participatives on puguis aprofundir en els conceptes i en la integració d’ells, i la seva aplicació a la pràctica i al desenvolupament individual.

Més informació

Curs Hatha Tantra Yoga a Yogaone Surya

Dijous:  7, 14 i 21 de juliol de 16h a 19h.

Curs Hatha Tantra Yoga amb Juan Almirall i Cristian Mascheroni.

En aquest curs aprofundirem en la pràctica del HATHA-TANTRA-IOGA, que explora els estats de consciència en les diferents activitats mentals: vigília, somni, meditació, orgasme, etc. per trobar la veritable naturalesa de l’Ésser, que és la font de la vida.

Aquest Ioga ens mostra les diferents dimensions de l’ésser: el cos físic format pels cinc elements, el cos subtil format pels cinc vents interns, el cos astral format a partir dels cinc sentits i els cinc agregats que constitueixen la ment.

Més informació

Formació Anatomia pel Ioga 20h

Formació de 20 hores d’anatomia i anatomia per al ioga dirigida a practicants, estudiants i professors de Ioga. Amb Anuska Peguero i Vladimir Jandov.

Composta de 3 mòduls:

Introducció al sistema ossi
Introducció al sistema muscular
Anatomia aplicada al Ioga

Opció 100% online.

Més informació

Curs Sendes del Ioga 2022

Del 25/07/2022 al 31/07/2022

Intensiu de 7 dies en què combinarem filosofia del ioga amb pràctica i pedagogia.

Gaudeix d’una visió més àmplia del Ioga, el Ioga integral i els seus quatre sendes, combinant teoria i pràctica, amb professors orientats a cadascuna de les sendes.

Amb Jordi Canela, Juan Almirall i Pati Peguero

Més informació

Intensiu a l’agost amb Andrei Ram

Del 25/08/2022 al 02/09/2022

Gaudeix de 9 dies d’evolució en la teva pràctica integral i el teu autoconeixement, amb un gran mestre, conegut per la seva capacitat de connectar amb tots els seus alumnes i ajudar-los a desenvolupar els aspectes que més necessitem treballar del nostre Ser.

Cada dia combina un matí de pràctica completa i una tarda de Sat Sang i/o treball sobre un aspecte concret de la pràctica.

Més informació

Curs de Dharma Ioga a Yogaone Surya

Del 01/10/2022 al 04/12/2022

Amb Yiannis Andritsos, Juliette Van Der Wejde, Aina Clusellas, Nina Mula i Jordi Canela.

Aprofundeix o descobreix la pràctica de Dharma Yoga, amb aquest mòdul de 100 hores que inclou participació de 2 dies al Global Yoga Congress.

Més informació

Curs d’introducció al Kundalini Ioga

Del 15/10/2022 al 17/12/2022

Curs d’introducció al Kundalini Ioga obert a practicants de Kundalini o de qualsevol estil de ioga que vulguin desenvolupar eines per a un coneixement més profund del treball energètic i alhora connectar amb el teu propi ésser.

Curs Impartit per l’escriptor i professor de filosofia del Ioga i Kundalini Ioga Alexis Racionero.

Més informació

Formació intensiva de professor de ioga per nens

Del 25/11/2022 al 27/11/2022

Formació intensiva de ioga per a nens amb la màgia i l’experiència de Cayetana Ródenas de Yoga & kids.

En aquest curs desenvoluparem les teves habilitats i et proporcionarem les eines per compartir el Ioga i els seus beneficis a nens i nenes entre 3 i 12 anys.

Més informació
Back To Top