skip to Main Content

Alexis Racionero

Alexis Racionero és professor de kundalini ioga i meditació des de fa més d’una dècada.

Alexis és federat a l’Associació Espanyola de Kundalini Ioga, membre de l’AEKY i coacher generatiu format amb Robert Dilts i Stephen Gilligan, afiliat a la IAGC. Terapeuta Gestalt i especialista en filosofia oriental i contracultura. Col·labora amb Casa Àsia on ha rodat documentals com Rubbersoul, el viatge hippie a l’Índia i Railway to Heaven, un trànsit de Beijing a Lhasa.

Col·labora en el Màster de Mindfulness relacional i meditació contemplativa (IG) i ofereix cursos del seu mètode Wakenpath que integra eines del ioga, la psicologia humanista, la PNL i la filmoteràpia.

Col·labora en mitjans com La Vanguardia, El Món Esportiu i National Geographic i és autor de diversos llibres: Shanti Shanti, L’ànsia de vagar, Darshan, El viatge de l’heroi i Ioga un estil de vida.

Per Alexis el Ioga és una filosofia de vida que serveix com a eina per a l’autoconeixement. Entén el Ioga com una unitat que fusiona cos, ment i ànima.

La seva passió és ajudar les persones a connectar amb el propòsit vital i tenir eines de benestar, autoconeixement i presa de decisions.

Back To Top