skip to Main Content

Jordi Canela Om Ram

OM RAM és el nom espiritual que Sri Dharma Mittra va atorgar a Jordi Canela en la seva iniciació.

Professor de professors, viu compromès a transmetre les ensenyances tradicionals del Ioga des de fa més de 20 anys.

OM RAM es va formar en totes les disciplines del Ioga amb diversos dels principals mestres de cadascuna al món, entre ells Shiva Rea i Sri Dharma Mittra.

Aquesta voluntat de compartir el Ioga li va fer entendre la necessitat de conèixer tots els seus aspectes i els diferents estils, facilitant les eines per ajudar que el Ioga arribi a tothom.

La seva passió és compartir l’experiència de l’espiritualitat a través del Ioga i veure la transformació i felicitat que aporta, així com contribuir a aconseguir una societat més conscient.

En la línia de fomentar la consciència espiritual, ha creat un projecte anomenat Universal Art, que plasma la filosofia clàssica del Ioga a través de l’art.

Cofundador de YogaOne i fundador del Global Yoga Congress, actualment Jordi combina el seu treball de gestió de diferents clubs del Grup DiR amb el fet de donar classes i formacions regulars de Ioga. És un honor per a nosaltres tenir-lo a YogaOne Surya transmetent els ensenyaments del Ioga des del seu ampli coneixement.

YogaOne Surya és fruit de la seva inspiració com a mestre de Surya Devi. Junts estan fent d’aquest estudi un lloc on trobar-se un mateix, un espai de consciència, de pau, d’amor, de Sangha.

Back To Top