skip to Main Content

Pati Peguero

Ella és la nostra estimadíssima Pati Peguero, de nom espiritual Chandra Devi. Una bella ànima, shakti pura, atenta i sempre disposada.

Des de petita que és una apassionada de l’Índia, la seva cultura i mitologia.

Com a humil i eterna estudiant, es va formar en la primera promoció de YogaOne sota les ensenyances de Jordi Canela OM RAM i Andrei Ram, que continuen sent els seus mestres i companys de camí actualment.

Les hores de formació que ha rebut són incomptables i de la mà de professors de diferents llinatges i maneres d’acostar-se al Yoga.

El seu focus actual és formar els seus alumnes basant-se en els Ioga Sutras i el Bhagavad Gita, guiada per la seva mestra Mohini. Els Yamas i Niyamas són per a ella la clau de la porta del Ioga i la pràctica amb desaferrament una eina per millorar la seva comprensió.

La seva visió del Ioga és com un camí de vida, sent un canal per on la filosofia del Ioga i els seus pilars arribin d’una forma amena però precisa a qualsevol estudiant que com ella tingui ganes d’aprendre.

Pati ensenya Hatha Yoga des de fa gairebé 10 anys. Actualment forma part de l’equip de mestres dels cursos d’aprofundiment al Ioga i de formació de nous professors, juntament amb Jordi Canela OM RAM i Surya Devi.

Amb ella aprendreu a estimar i entendre el bonic camí del Ioga.

Back To Top