skip to Main Content

Surya Devi

Surya Devi és el nom espiritual que va rebre l’Aina en la seva iniciació. Ella és la creadora de YogaOne Surya.

L’Aina es va formar sota les ensenyances de Jordi Canela OM RAM a YogaOne i va continuar la seva formació especialitzant-se en Dharma Hatha Raja Yoga, amb diferents mestres de tot el món (inclòs Sri Dharma Mittra), que li van permetre aprofundir encara més i continuar creixent en el camí del Ioga.

 

Va començar fent classes de Ioga a Barcelona com a professora de Hatha, Dharma, Vinyasa i
meditació, combinant-ho amb la seva ocupació professional de gerent i programadora web a la seva pròpia empresa WeWeb.

Inspirada en la pràctica de Dharma Yoga i partint de les bases de l’Ashtanga Yoga, les seves classes són dinàmiques i adaptades a tots els nivells. Explica amb detall cada asana, des de la base fins a les variacions avançades, i es dedica als seus alumnes des de la humilitat, assistint-los en tot moment per ajudar en el progrés de la seva pràctica, sempre treballant la concentració i la unió ment-cos-ànima a través de la respiració conscient i el cant de mantres.

Actualment forma part de l’equip de mestres dels cursos d’aprofundiment al Ioga i de formació de nous professors, juntament amb Jordi Canela OM RAM.

La seva manera de compartir neix de la seva profunda devoció pel ioga i l’essència de la seva ànima: Ahimsa i AMOR.

I YogaOne Surya és fruit d’aquesta devoció. De la mà de Jordi Canela OM RAM, junts estan fent d’aquest estudi un lloc on trobar-se un mateix, un espai de consciència, de pau, d’amor, de Sangha.

Back To Top